Geboortekaartjes

Onder de naam Lieve Kaarten ontwerp ik geboortekaartjes. Deze kaartjes stel ik met veel liefde en plezier samen, als moeder van twee kinderen snap ik als geen ander dat de geboorte van jullie kindje een unieke ervaring is. Ik illustreer lieve kaartjes, die toch stoer zijn en nét even anders! Mijn collectie is verkrijgbaar bij Lief Leuk & Eigen.

Vul zelf je teksten in
In de webshop van Lief Leuk & Eigen kun je je zelf je geboortekaartje naar wens aanpassen! Via de editor kies je je eigen lettertypes en kleuren. Ook kun je kleine symbolen toevoegen zoals hartjes of sterren.

Ontwerp op maat
Het ontwerp van een geboortekaartje kun je door mij laten aanpassen. Zo kan ik de achtergrond van kleur veranderen, een element toevoegen of weglaten of zelfs een hele nieuwe illustratie maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor meer info kijk je op de pagina Ontwerp op maat of neem even contact met mij op.

Gratis proefkaart
Tip! Vergeet niet, als je kaartje klaar is, een gratis proefkaart aan te vragen. Alleen dan kun je echt zien hoe het kaartje straks wordt: je voelt het papier in je handen en ziet de kleuren. Je ontvangt de kortingscode per mail, nadat je een account bij Lief Leuk & Eigen hebt aangemaakt.